Vacancy

Medewerker afdeling Service (planning en administratie)

Wil jij werken voor de Europese marktleider in speeltuinen en trampolineparken?

Wij ontwerpen, produceren en installeren indoor speeltuinen, trampolineparken en sport courses. Continu zijn wij bezig met het analyseren van de markt, het ontwikkelen van nieuwe producten en het optimaliseren van de huidige producten. We gaan geen uitdaging uit de weg, dat kenmerkt ELI Play.

Wereldwijd maken wij kinderen en volwassenen blij die keer op keer plezier beleven in een van de door ons gerealiseerde parken!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Medewerker afdeling Service

Wat ga je doen?

Je hebt dagelijks contact met klanten die een servicebezoek hebben aangevraagd. Je zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk een service monteur naar de klanten toe gaat. Je maakt offertes, orderbevestigingen, plant de afspraken in en maakt de facturen in het ERP systeem (ISAH). Je draagt ideeën aan voor verbeteringen in onze werkwijze en denkt mee over hoe we onze klanten nóg beter kunnen helpen. Daarnaast ondersteun je onze verkoopmedewerkers die in de buitendienst actief zijn bij het uitvoeren van administratieve taken, zoals het aanmaken van nieuwe klanten en opdrachtnummers in het ERP systeem. Je leert snel, werkt nauwkeurig en zorgt dat alles geordend wordt gedocumenteerd en verwerkt.

Functie-eisen:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Handig en snel met ERP systemen
  • Behendig in Excel en Word

Competenties

  • Resultaat- en doelgerichtheid
  • Nauwkeurigheid
  • Initiatief (zelfstandigheid, proactief)
  • Samenwerken
  • Flexibiliteit
  • Stressbestendig

Wil jij werken in een jonge en dynamische organisatie?

Dan bieden wij jou de mogelijkheid op een vaste baan in een toonaangevend bedrijf in de leisure industrie waarin jij mee kunt groeien. Wij nodigen ook starters uit om te solliciteren. Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die past bij onze informele bedrijfscultuur. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je krijgt 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

Is deze job iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Richt je persoonlijke sollicitatie aan HR@eliplay.com. Wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismaking! Heb je eerder vragen? Bel dan naar +31 (0)411 745 300 en vraag naar Paula.

Acquisitie van buitenaf wordt niet op prijs gesteld.

Loading page...