Vacancy

Game Developer / Support Medewerker

Wil jij werken voor de Europese marktleider in speeltuinen en trampolineparken?

Wij ontwerpen, produceren en installeren indoor speeltuinen, trampolineparken en sport courses. Continu zijn wij bezig met het analyseren van de markt, het ontwikkelen van nieuwe producten en het optimaliseren van de huidige producten. We gaan geen uitdaging uit de weg, dat kenmerkt ELI Play. Wereldwijd maken wij kinderen en volwassenen blij die keer op keer plezier beleven in een van de door ons gerealiseerde parken!

ELItronics

ELItronics, een zusterbedrijf van ELI Play dat gevestigd is in het hoofdkantoor in Boxtel ontwikkelt software om onze speeltoestellen nog leuker, uitdagender en interactiever te maken. Denk hierbij aan de HiT iT! Arena, een timersysteem en HiT iT! for kids; de toevoeging voor zowel bestaande als nieuwe speelstructuren.

Game Developer / Support Medewerker

Ter versterking van het ELItronics team zijn wij op zoek naar een game developer / support medewerker. We hebben een aantal interactieve producten op de markt gezet die we continu blijven door ontwikkelen. Je gaat aan de slag met het analyseren van mogelijkheden voor nieuwe spellen, het mede ontwikkelen van nieuwe spelonderdelen, maar je bent ook het aanspreekpunt voor onze bestaande klanten. We bieden onze klanten support service waarbij wij zo snel mogelijk oplossingen bieden voor de problemen die zij ondervinden, zodat de bezoekers weer verder kunnen spelen in het park.

Werkzaamheden:

  • Configureren van interactieve systemen waaronder ons product HiT iT!
  • Mede ontwikkelen van onderdelen voor interactieve spellen
  • Programmeren/configureren van elektronische onderdelen
  • Technische ondersteuning bieden aan onze klanten
  • Bewaken van installaties en installatiewerkzaamheden verrichten bij (internationale) klanten
  • 3D ontwerpen van componenten

Kwalificaties:

  • Kennis van elektronica zoals Arduino / ESP32
  • Kennis van computers Windows en Android
  • Kennis van programmeren en werken met 3d ontwerpprogrammatuur of de ambitie om dit te leren is een pre.

Wil jij werken in een jonge en dynamische organisatie?

Dan bieden wij jou de mogelijkheid op een vaste baan in een toonaangevend en internationaal bedrijf in de leisure industrie waarin jij mee kunt groeien. Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die past bij onze informele bedrijfscultuur. Voor Brabantse gezelligheid én Brabantse worstenbroodjes zit je bij ons op de juiste plek!

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je krijgt 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. ELI Play ligt op het industrieterrein Ladonk in Boxtel en is goed bereikbaar vanaf de A2 en het nabijgelegen treinstation.

Is deze job iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Richt je persoonlijke sollicitatie aan HR@eliplay.com. Wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismaking! Heb je eerder vragen? Bel dan naar Lonneke via +31 (0)411 745 324.

Acquisitie van buitenaf wordt niet op prijs gesteld.

Loading page...